Když Devítka informuje…

DevitkaJak jsme již psali, sešli jsme se 28. července u dolních garáží v ulici od Krocínkou s radními Prahy 9, nyní vyšel v Devítce o tomto setkání článek. Je samozřejmě dobře, že k tomu došlo, považujeme však za nutné – viz naši zprávu – některé věci korigovat či doplnit.

Zaprvé, jistě by bylo dobré zmínit, že iniciativa k setkání nevyšla ze strany radních, jak by se mohlo z textu zdát, ale že to byla aktivita naše, tedy zastupitelky Dany Balcarové a Krocana. Hned vše totiž vypadá jinak…

Zadruhé, není pravda – a nevíme, jak k tomu Devítka přišla, možná zde bylo přání otcem myšlenky –, že by „bylo přáním obyvatel této části Prahy 9“ zbourat stávající garáže. Naopak, o jejich zbourání a následném komerčním využití (prodeji a zastavění) pozemku opakovaně již dlouho mluví radní Davídek.

Zatřetí, na setkání se projednávala i problematika parkování – vzhledem k tomu, že o ní při setkání radní Davídek prohlásil, že je to náš problém, chápeme, že o tom Devítka cudně pomlčela. Neinformovala ani o tom, že radní přislíbili problém řešit, ani o tom, že radní Davídek navrhl, aby za Krocínku jednání vedla Dana Balcarová.

 Odkaz na náš zápis ze schůzky

Klíčová slova : garáže pod Krocínkou , Jižní svah

Přímý odkaz na tento článek: https://www.krocanos.cz/2015/09/10/kdyz-devitka-informuje/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.